1300 Franklin Street PO Box 5000 Vancouver, WA 98666-5000 564.397.2000

Clark County Climate Change Planning

Community Advisory Group Meeting #12

Agenda

Meeting Details

Subject	CAG Meeting #12	
Date and Time	March 26, 2025 at 5:30-8:30p	
Location	Public Service Center, 1300 Franklin St, Vancouver, Room 680 Zoom Webinar: https://kearnswest.zoom.us/j/88136135579	
	Clark County: Jenna Kay, Amy Koski	
Attendees	Consultants: Sylvia Ciborowski, Nicole Metildi, María Verano (Kearns & West); Tracy Lunsford (Parametrix), Dana Hellman (CAPA Strategies)	
	CAG Members	

Meeting Objectives

- Seek consensus to finalize a recommendation on Climate Element goals and policies.
- Share and approve the letter from CAG to County Council and Planning Commission.
- Review next steps in Climate Project process.



The WA Department of Commerce climate planning grant is supported with funding from Washington's Climate Commitment Act. The CCA supports Washington's climate action efforts by putting cap-and-invest dollars to work reducing climate pollution, creating jobs, and improving public health. Information about the CCA is available at www.climate.wa.gov.

Agenda

Time	Item	Lead
5:30 - 5:40p (10 min)	Welcome Agenda review and welcome.	Sylvia Ciborowski, Kearns & West Jenna Kay, Clark County
5:40 – 5:45p (5 min)	Project Updates Share project updates.	Jenna Kay
5:45 – 7:55p (2 hr, 10 min)	Recommendations for Climate Element Goals and Policies Discuss and seek consensus on Climate Element goals and policies, using survey results and subcommittee outcomes as a basis for discussion. The group will discuss the following goals and policies: G5-P2, G11-P1, G11-P2, G16-P3, G19-P4, G23. Afterwards, the group will vote on the remaining goals and policies. Includes 10-minute break.	Jenna Kay Sylvia Ciborowski
7:55 – 8:05p (10 min)	Discuss CAG Letter to County Council and Planning Commission Share, discuss, and approve the CAG letter that will accompany the CAG recommendations to County Council and the Planning Commission.	Jenna Kay
8:05 - 8:15p (10 min)	CAG Wrap-up Share next steps and wrap-up the CAG process.	Jenna Kay
8:15 - 8:25p (10 min)	Public Comment Time for members of the public to make verbal comments on the Climate Element project.	Sylvia Ciborowski
8:25 – 8:30p (5 min)	Next Steps Discuss next steps and meeting closeout.	Sylvia Ciborowski Jenna Kay